Terugblik

Zanggroep Spirit behaalt 2e prijs op Topfestival

Zaterdag 4 november 2017 heeft Zanggroep Spirit deelgenomen aan het Balk Topfestival in de categorie grote koren eerste klasse.

Dit festival werd Balk TOPfestival 2017gehouden in De Doelen in Rotterdam. De jury bestond uit Linda Wagenmakers (actrice en zangeres), regisseur/ koorcoach Petra Andriessen en Peter Bach van de Deense a-cappellaband BaSix.

Spirit zong 4 nummers, waarvan het nummer Toxic haar primeur in De Doelen had. Met 2 nieuwe choreo’s en een  zeer getalenteerde band onder leiding van vaste pianist Joost Kraaijeveld zette Spirit een geweldige show neer. De jury was vol lof en jurylid Linda Wagenmakers schreef in het juryrapport: “Ik ben ergens gestopt met schrijven, omdat ik zo onder de indruk was van jullie next level performance! Hoge entertainment value waar je het gevoel hebt dat je je geen zorgen hoeft te maken of jullie de noten wel gaan halen: SHOW!!!”

Spirit is ontzettend blij met deze tweede prijs omdat zij nu promoveren naar de Topklasse en dus verzekerd zijn van een plaats op het Balk Topfestival in 2019.